SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Elkéshet a FED a kamatemeléssel? - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Elkéshet a FED a kamatemeléssel?
Jövő héten az USA és Európa monetáris politikájára is kiható makroadatok jelennek meg. Pellényi Gábor, az OTP elemzője azt mondja, ezekből az adatokból arra is következtethetünk, hogy a FED nem késett-e el a kamatemeléssel, illetve, hogy az EKB lazít-e majd monetáris politikáján.
Megjelent: 2016. 09. 23. péntek 15:59

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Pellényi Gáborotpfedekbkamatemelésmakroadatokifo

A következő héten elsősorban amerikai és európai makroadatokra figyelhetünk. Számos indikátor jelenik majd meg, Európában például az IFO bizalmi indikátor, az Egyesült Államokban fogyasztói és ipari bizalmi indexek, illetve fogyasztási kiadásokról szóló adatok. Ezek az mutatók elsősorban a monetáris politika szempontjából fontosak. 

Amerika esetében arról adhatnak árnyaltabb képet, hogy a gazdaság növekedése a harmadik negyedévben mennyire volt erős, tudott-e élénkülni a gyenge első és második negyedév után. Elemzők elképzelhetőenek tartják, hogy a - várhatóan - decemberben esedékes kamatemelés elkésett lesz, addigra a gazdaság leszálló ágba kerül.

Európában is hasonló a helyzet, hiszen az EKB nem igazán változtatott eszközvásárlási programján, monetráis kondícióin, viszont ha az európai konjunktúra gyengül, az lépéskényszerbe hozhatja az EKB-t, és akkor elképzelhető monetáris lazítás az EKB részéről.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS