SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Két nagyobb kockázati tényező is beárnyékolja a FED de - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Két nagyobb kockázati tényező is beárnyékolja a FED decemberi döntését
Tegnap látott napvilágot a FED szeptemberi kamatdöntésének a jegyzőkönyve, amely kicsit túlzottan is óvatosra sikerült. A piac szerint a jegybank készen áll egy decemberi kamatemelésre. Azért van még két jelentősebb kockázat, ami ezt a forgatókönyvet boríthatja.
Megjelent: 2016. 10. 13. csütörtök 11:50

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Pleschinger Gyulamkbfedkínabrexit

Bár a FED ma publikált jegyzőkönyve eléggé óvatos hangnemet ütött meg, ennek ellenére a piac azt szűrte le ebből, hogy a jegybank kész meglépni egy decemberi kamatemelést. Az elmúlt hónapokban erősen látszott, hogy a FED-et eléggé érzékenyen érintik a nemzetközi makrogazdasági hírek. Jelenleg is kettő jelentős kockázat áll fenn, ami a decemberi lépését befolyásolhatja a Federal Reserve-nek. Az egyik ilyen a ma reggel napvilágot látott kínai export adat, ami jelentős visszesést mutatott. Erre a hírre a ma reggeli nyitásban elég negatívan ragáltak a részvény tőzsdék. A másik ilyen az a Brexit jelentette kockázat.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS