SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A piacok eléggé egyértelműen Hillary győzelmét árazz - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A piacok eléggé egyértelműen Hillary győzelmét árazzák
Nyakunkon az amerikai elnökválasztás és minden jel igencsak arra mutat, hogy Hillary Clinton az esélyes a győzelemre, a piac is ennek szcenáriónak örülne a legjobban. Hillary politikája inkább Obama-hoz fog húzni, míg Trump-nak nem is igazán ismerjük a programjait.
Megjelent: 2016. 10. 28. péntek 15:46

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Tóth Andrásgeoproamerikai gazdaságtrumpclintonelnökválasztáspiacok

Elég sok minden történt az amerikai elnökválasztás körül az elmúlt időszakban, de végül két esélyes befutó került a finish közelébe, Hillary Clinton és Donald Trump. Kettejük közül Hillary Clinton-nak van több esélye látszólag, bár azt hozzá kell tenni, hogy mind a két személy eléggé népszerűtlennek számít a hazájában. A tőzsdék Clinton-t szeretnék elnöknek, mivel ő sokkal kiszámíthatóbb és azokat a programokat vinné tovább, mint Obama. Ha Trump nyerne, akkor egy sokkal kiszámíthatatlanabb helyzet venné kezdetét az USA-ban.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS