SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Egy nagyon lassú kamatemelési ciklus jöhet a FED részér - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Egy nagyon lassú kamatemelési ciklus jöhet a FED részéről
Egy héttel az amerikai elnökválasztás előtt tartja kamatdöntő ülését a FED. Eléggé valószínűtlen, hogy egy ilyen időzítéssel kamatot emelnének. Decemberben szinte biztosan meglépik a monetáris lazítást, ami egy nagyon lassú folyású emelési ciklust indíthat el.
Megjelent: 2016. 10. 28. péntek 16:30

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Dunai Gáborotpusaeur/usdfedkamatemelés

Nagyon meglepő lenne, ha egy hétten az amerikai elnökválasztás előtt vágna a kamaton a FED. A kommunikációt azonban érdemes lesz figyelni, mert a jegybank adhat olyan jelzéseket, hogy nagyon közel van a kamatemelés és ez erőt adhat egy picit a dollárnak. Decemberben a jelenlegi varakozás szerint biztosan jöhet egy lazítás, amit a piac is úgy értékel, hogy egy nagyon lassú csökkenő ciklus veheti evvel kezdetét az USA-ban. De ez a lassúság nem biztos, hogy egyértelmű a befektetők számára, hiszen úgy is értékelhetik, hogy legközelebb egy év múlva lesz csak a következő emelés, akkor az visszarendezheti egy kicsit az EUR/USD kurzusát.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS