SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Ez várható 2017-ben a magyar és a világgazdaságban - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Ez várható 2017-ben a magyar és a világgazdaságban
2017-ben stabil EUR/HUF-ra lehet számítani és GDP fronton jövőre továbbra is 3% körüli értéket várhatunk. Továbbra is akut téma lesz a munkanélküliség kérdése hazánkban. Világszinten is sok minden fogja befolyásolni a piacot, ilyen például az USA elnökválasztás.
Megjelent: 2016. 11. 02. szerda 14:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
kuti ákosmkbmagyarországusaelnökválasztásrészvénypaic

Az eddigi felminősítések és egyéb folyamatok kapcsán láthattunk, hogy megindult hazánk kötvénypiacán egy markáns hozamcsökkenés, de azt láthatjuk, hogy a jelenlegi állapot ennek a trendnek az alja. Ugyan várható még a Moody's részéről is egy felminősítés, de ez érdemben már nem fogja csökkenteni a hozamokat. Az euró/forint árfolyam kapcsán stabil szintekre számíthatunk olyan 310 forint környékén - mondta el Kuti Ákos, az MKB Bank vezető elemzője. A szakember továbbra is 2,8-3%-os GDP bővüléssel számol. Nem lesz egyszerű a 2017-es év a világgazdaságban, egyrészt megkezdődnek a Brexit-el kapcsolatos tárgyalások, lesznek német parlamenti választások és év elején fogják be iktatni az idén megválasztott amerikai elnököt is.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS