SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A vártnál gyorsabb ütemben emelhet kamatot majd a FED - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A vártnál gyorsabb ütemben emelhet kamatot majd a FED
A FED az elmúlt időszakban mindig arra hivatkozva halasztotta el a kamatemeléseket, hogy hiába nő a foglalkoztatottság, ez a tendencia nem húzza magával a bérnövekedést. Mostanság viszont megdőlni látszik ez a kép, ami a várnál gyorsabb kamatemelési ciklust vetíthet előre.
Megjelent: 2017. 01. 27. péntek 16:29

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
eppich győzőotpkamatemelésfedbérdinamikaadatusa

Jövő hét pénteken teszik közzé amerikában a friss munkaerő piaci adatokat, amelyek tartogathat több érdekességet is. Mivel a FED az elmúlt időszakban arra hivatkozott többször is, hogy ugyan a munkanélküliség szépen csökken, de ez nem hoz magával bérnövekedést, így nem tudják meglépni a kamatemelést. Most ez a trend megtörni látszik, ami egy vártnál gyorsabb kamatemelési hullámot hozhat el az Egyesült Államokban.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS