SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Fontos információk derültek ki a szerdai FED jegyzőköny - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Fontos információk derültek ki a szerdai FED jegyzőkönyvből
3 fő üzenet is kiderült a szerdán publikált FED jegyzőkönyvből. Az első, hogy a jegybank gyorsuló ütemű emelést tervez. A második a mennyiségi lazítás (QE program) kivezetéséről szól, a harmadik pedig egy kritika volt a piacok jelenlegi állapotáról.
Megjelent: 2017. 04. 06. csütörtök 11:58

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Pleschinger Gyulamkbfedkamatemelésjegyzőkönyv

Megérkezett a március 15-ei FED kamatdöntő ülés jegyzőkönyve, melyben három fontos információ is helyet kapott. Az egyik ilyen, hogy nem csak folytatják, hanem gyorsítanak is a kamatdöntések ütemén. A másik a jegybank mérlegfő összegének csökkentéséről, azaz a mennyiségi lazító program kivezetéséről szól. A harmadik pedig egy utalás volt a piacok állatpotára, a magas eszközárakra.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS