SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Kedvező időszak virradhat a kötvények piacára - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Kedvező időszak virradhat a kötvények piacára
Eseménydús héten vagyunk túl Amerikában, több piacmozgató hír is megjelent a tengerentúlról. Trump is változtatott a külpolitikáján az oroszokkal szemben. Ezek a fejlemények mind a kockázatkerülés fele hajtják a befektetőket, aminek köszönhetően a kötvényhozamok mérséklődtek.
Megjelent: 2017. 04. 13. csütörtök 15:30

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Wéber Tamásmkbktövénypiacusafedtrump

Több piacmozgató eseményt láthattunk a héten amerikában, az egyik ilyen az volt, hogy az egyik republikánus képviselő jelezte, hogy az adócsökkentési programmal nem halad az USA kormányzata. Ezzel párhuzamosan megjelent a FED jegyzőkönyve, ahol a vártnál szigorúbb hozzáállásról lehetett olvasni. Donald Trump amerikai elnök pedig a belföldi ügyekről kicsit kifelé emelte a tekintetét és egy sokkal inkább konfliktusvállalóbb politikát kezdett el folytatni. Ezek az események inkább a kockázatkerülés felé hajották a befektetőket, amik az amerikai hozamokat jelentősen mérsékelték.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS