SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A kínai gazdaság esetleges csökkenése magával ránthat - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A kínai gazdaság esetleges csökkenése magával ránthat több fejlődő országot
Kínában némi lassulás jöhet, ami ha ténylegesen bekövetkezik, akkor magával ránthat több nyersanyag exportőr fejlődő piacot. A csökkenés ellenpontja lehet, hogy hamarosan tisztújító kongresszus lesz, így nem érdeke a kormánynak, hogy most kezdjen kiigazítást a kínai gazdaságban.
Megjelent: 2017. 05. 04. csütörtök 12:06

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Wéber Tamásmkbkínalassulásnyersanyagfejlődő gazdaságok

A francia választások alakulása jó hangulatot hozott a piacokra, ami még mindig kitart. Ez az emelkedés úgy látszik, hogy a fejlődő piacokra is kiterjedt, azonban ha a dollár gyengülésével korrigáljuk a fejlődő piac index ármozgását, akkor mégsem tűnik olyan meggyőzőnek ez a trend. Kínában látszódik valamiféle lassulás, a jegybank próbálja hűteni a gazdaságot, emiatt a hitelkibocsájtás csökkenhet. Az egyik oka az esésnek az lehet, hogy az ipari fémek ára csökkent. Ezeknek a nyersanyagoknak a fő felvásárlója Kína.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS