SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Jobb kilátások várnak az eurozónára az USA-hoz képest - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Jobb kilátások várnak az eurozónára az USA-hoz képest
Több jel mutat arra, hogy az eurozóna növekedési várakozásai felfelé módosulnak a jövőben és folytatódik az eddigi pozitív trend. Az USA gazdasága viszont kissé megtorpant, a sok belpolitikai feszültség miatt. Ez a két folyamat trendszerűen felfele hajtja az EUR/USD árfolyamát.
Megjelent: 2017. 05. 19. péntek 16:28

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Dunai Gáborotpeurozónabizalmi indexusatrump

Bár a feldolgozóipar esetében mind Németországban, mind az eurózónában minimális csökkenést ígér az elemzői konszenzus, összességében Franciaországban, Németországban és az eurózónában is magas szinten maradhatott vagy esetleg kicsit javulhatott a gazdasági hangulat mutatószáma. A német IFO intézet indexétől szintén marginális emelkedést várnak az elemzők.

Ez arra utal, hogy az immár három negyedéve kellemes növekedési meglepetést okozó eurózóna gazdasága továbbra is jó úton halad. Noha az infláció emelkedése valamelyest mérsékli a rendelkezésre álló reáljövedelem bővülését, a közös deviza idei gyengülése segíti az exportőröket, élénkülés tapasztalható a hitel- és az ingatlanpiacon, csökken a munkaerőpiaci szabad kapacitás és a holland után a francia választáson is a befektetőknek szimpatikus eredmény született.

Mindez kiegészülve az Egyesült Államokból érkező hírekkel (bizonytalan időre elhalasztott adóreform és beruházásösztönző csomag, meglepetésre beeső maginfláció, Donald Trump személye körüli kérdések) trendszerűen felfelé hajtja az EUR/USD árfolyamát. A trend várhatóan folytatódik, ha az eurózónából kedvező növekedési, szigorodó monetáris politikára utaló, ill. ha az USA-ból ezzel ellentétes jelzések (beleértve Donald Trump pozíciójának megingását) érkeznek.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS