SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Mérlegen Donald Trump első féléve: belpolitikailag nagy - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Mérlegen Donald Trump első féléve: belpolitikailag nagy csalódást okozott
Nagy várakozások előzték meg Donald Trump elnökségét, de az első 130 nap lehűtötte a piaci kedélyeket. Az ObamaCare teljes eltörlésére nem került sor az első 100 napban, az adóreform komoly ellenállásba ütközött a törvényhozásban.
Megjelent: 2017. 06. 09. péntek 09:05

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilortrumpamerikapolitikadollár

A piacok nagy várakozással tekintettek Donald Trump új korszakára, amely azonban úgy tűnik, hogy csalódást hozott, legalábbis a kormányzás szempontjából. Megválasztásakor adócsökkentést, az Obamacare eltörlését és hatalmas infrastrukurális beruházásokat ígért. Ehhez képest január 20-a óta több, mint 130 nap telt el, és konkrét gazdasági belpolitikai intézkedést nem sikerült véghezvinnie. A mexikói fal felépítését sem tudták még elkezdeni.

Külpolitikában Donald Trump jelentős fordulatot vett elődeihez képest, kérdés, hogy ez milyen hatással lesz a részvényekre, illetve a dollárra. A szíriai helyzet, illetve a koreai konfliktus elmérgesedése is kifejezetten rosszat tesz a tőzsdéknek, és a dollárra sem volt erősítő hatással. Mindeközben azonban a kínai kapcsolatok javultak, Németországgal viszont megromlott a viszony.

Az adócsökkentés és az adókedvezmények kapcsán gyors intézkedésre számítottak a piaci szereplők, hisz az S&P-nek ez adta volna a nagy lökést, de nincs meg a kellő többség az elfogadáshoz.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS