SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Héja vagy galamb lelkületü lesz a FED elnöke? Hamarosan - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Héja vagy galamb lelkületü lesz a FED elnöke? Hamarosan kiderül
Jövő februárban Janet Yellen FED elnök mandátuma le fog járni, így egyre fokozódik a figyelem, hogy ki veszi át a helyét. A jelöltek listája öt főre szűkült, melynek tagja maga Yellen is és John Taylor is, akitől a Taylor szabály származik.
Megjelent: 2017. 10. 19. csütörtök 16:30

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Lencsés Gyularaiffeisenfedelnökyellenjohn taylorben bernanke

Hamarosan lejár a jelenlegi FED elnök mandátuma és fokozott várakozás övezi, hogy Donald Trump kit fog megjelölni Janet Yellen utódjaként. A jelenlegi elnökasszony is rajta van a listán John Taylor mellett, aki a modern közgazdaságtanból ismert Taylor szabály megalkotója is. Azért lenne érdekes, ha ő lenne a befutó, mert akkor a gyakorlatban is azzal tudna foglalkozni, amivel az akadémián, az infláció, a gazdasági növekedés és a monetáris politika összefüggéseivel.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS