SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Stabil növekedés jöhet az USA-ban a negyedik negyedévben - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Stabil növekedés jöhet az USA-ban a negyedik negyedévben
A negyedik negyedév általában erős az Egyesült Államokban, főleg az ünnepi vásárlás miatt, melynek hatását már most láthatjuk. Ezt a jó teljesítményt fokozhatná a fehér ház egy esetleges adóreform bejelentésével. Az olaj kapcsán az e havi OPEC ülésre lesz érdemes figyelni.
Megjelent: 2017. 11. 02. csütörtök 12:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Blahó Leventeraiffeisenusagazdaságnövekedésolaj

A karácsonyi készülődés hagyományosan lökést szokott adni az amerikai gazdaságnak, amely valószínűleg idén sem lesz másképpen. Ami még pozitív irányba tolhatná a mutatókat, az egy esetleges adóreform bejelentése a Fehér Ház oldaláról, de itt egyelőre sok a politikai akadály, kérdőjel, amely meggátolja, hogy ez idén megvalósuljon. A munkaerőpiac is jól muzsikál, a teljes foglalkoztatottság küszöbén van, az infláció kifejezetten alacsony, a reálbérek továbbra is nőnek.

 

Az elmúlt időszakban egy olajár növekedést láthattunk, ennek főbb okai a pusztító hurrikánok voltam, amelyek az amerikai kitermelést jelentősen visszaszorították. Ez a trend azonban csak időleges, 1-2 hét alatt rendeződik a kitermelés és az export piac. A fő kérdés az olaj piacával kapcsolatban, hogy az novemberben ülésező OPEC döntéshozói meghosszabbítják az egy éve életbe lépett kitermelésre vonatkozó moratóriumot.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS