SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Már hajnalodik: fellendülőben a világ gazdasága - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Már hajnalodik: fellendülőben a világ gazdasága
Évtizedes, de akár történelmi csúcsdöntések is megfigyelhetők a konjunktúra indexekben a világgazdaságban, így Európán belül is. Ez számunkra nagyon jó hír. A Takarékbank 2018-ra 4,2%-os növekedést vár, amelyet továbbra is az Eu pénzek hathatós segítségével érhetünk el.
Megjelent: 2017. 12. 20. szerda 16:05

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Suppan Gergelytakarékbankmakrogazdaságvilágpiacmagyar gazdasággdp

A Takarékbank elemzői nem változtattak a három hónappal korábbi előrejelzéseiken, amelyek szerint 4 százalékos GDP-növekedést várnak 2017-re, míg 2018-ra 4,2%-ot. Suppan Gergely, a Takarékbank vezető elemzője szerint idén a mezőgazdaság gyenge tejesítménye nélkül 4,5%-os lenne. Hazánkat az aszály jelentős mértékben sújtotta.

A jövőre nézve továbbra is az Eu-s pénzek fogják hajtani a magyar gazdaságot, emellett a lakáspiaci átadási hullám a következő években várható, akár csak az irodapiacon is bumm van, mondta el Suppan Gergely. A szállodapiac és az idegenforgalom is feljövőben van, erőteljes fejlesztések vannak kilátásban. A beruházási konjunktúra erős, és a fogyasztás is élénkülni látszik.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS