SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Áprilisban is erősödött a BUX, és most jönnek a gyorsj - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Áprilisban is erősödött a BUX, és most jönnek a gyorsjelentések!
Megbeszéltük Vágó Attilával, a Concorde Értékpapír Zrt. vezető elemzőjével a BÉT-en, mi zajlott áprilisban. A BUX ereje kitartott, másfél százalékot erősödött, de a lényeg most jön: jelentenek a nagy cégek. Az elemző alapvetően pozitív folyamatot lát a MOL és a Richter esetében.
Megjelent: 2016. 05. 03. kedd 11:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
vágó attilaconcordebudapesti értéktőzsdebétrichtermolrészvényelemzésparkett

Az erős márciusi forgalmat követően kissé visszaesett a Budapesti Értéktőzsdén forgó részvények forgalma, melynek összértéke így is 181 milliárd forint volt áprilisban. Ez 8,61 milliárd forintos napi átlagforgalmat eredményezett. A BUX index áprilisban 1,59%-ot erősödött. A blue-chipek közül egyedül a Richter teljesítménye volt negatív, az OTP a MOL és az MTELEKOM emelkedni tudott az elmúlt hónapban. A részvénypiaci rangsor első helyét továbbra is a Concorde foglalja el, a második az Equilor, míg a Wood ezúttal a harmadik helyre futott be.

 

Budapesten tárgyalt együttműködési lehetőségekről a román és a magyar tőzsde vezetője áprilisban. Az egyeztetésen a felek megállapodtak arról, hogy a jövőben szorosabbra fűzik a két intézmény közötti kapcsolatot. Ludwik Sobolewski, a Bukaresti Értéktőzsde vezérigazgatója és Nagy Márton, a BÉT elnöke a jövőben rendszeressé teszik a két intézmény közötti párbeszédet, és kidolgozzák a konkrét együttműködési lehetőségeket. A Bukaresti Értéktőzsdén jelenleg 61 Standard és 22 Prémium részvény van bevezetve, a román tőzsdeindex, a BET-index pedig az elmúlt 3 évben mintegy 15-20%-ot tudott erősödni, ugyanakkor jelentősen kisebb kapitalizációval rendelkezik, mint a Budapesti Értéktőzsde, melynek fő indexe, a BUX ugyanezen időszakban 40 százaléknál nagyobb mértékben bűvült.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS