SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Május igencsak eseménydús hónap lett a BÉT parkettjén - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Május igencsak eseménydús hónap lett a BÉT parkettjén
A pénzügyi törvények módosítása nagyobb rugalmasságot ad a magyar tőzsdének. Elfogadta a közgyűlés a 2015-ös beszámolót, és jövőre idehozzák a WEC-t, "a világ tőzsdéinek közgyűlését". Hab a tortán, hogy a részvényekben is akad sztori. Sándor Dávid (KBC Equitas) volt a vendégünk.
Megjelent: 2016. 06. 02. csütörtök 12:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Sándor Dávidkbc equitastőzsdebétm budapesti értéktőzsdeblue chiprichtermtelekomközgyűlésparkett

"Jól sikerültek magyar blue chip.ek első negyedéves gyorsjelentései. Egyrészt a várakozásoknál jobbak lettek a számok, ezt ki lehet jelenteni. Másrészt érdemes azt is nézni, hogy az egész éves célok, várakozások megerősítést nyernek-e vagy sem, de itt is az a pozitív üzenet, hogy lett egy jó gyorsjelentési szezon, meg is erősítették a vállalatvezetők az idei célokat" - mondja Sándor Dávid, a KBC Equitas vezető elemzője, akivel külön megnéztük a Parkett műsorban a Richter és a Magyar Telekom részvényeit, hiszen elemzői műhelyük most ebben lát leginkább fantáziát a vezető magyar papírok között. A kispapírok közt is vannak említésre érdemes befektetői ötletek, így az elemző a beszélgetésben elmondta a véleményét az Állami Nyomda, a Masterplast és a Graphisoft Park részvényeiről is.

 


 

További BÉT hírek május hónapból:

A BÉT a tőkepiac támogatása érdekében egyeztetést kezdeményezett a kormányzatnál, végül májusban az Országgyűlés módosításokat hajtott végre a pénzügyi közvetítőrendszert érintő egyes törvényekben. A BÉT a jövőben szakmai tanácsadást is nyújthat a tőzsdére lépni kívánó cégeknek. A Budapesti Értéktőzsde számára forrásbevonást támogató platform működtetése is lehetővé válik. A jó hírnevet a jövőben a tőzsdére lépés feltételeként előírhatja a BÉT. Az is új, hogy a már jegyzett cégek számára nem lesz kötelező időközi vezetőségi beszámoló készítése, ami adminisztrációs könnyebbség lesz a kibocsátók számára.

 

A világ tőzsdéi és a tőkepiaci intézmények vezetői gyűlnek össze Magyarországon 2017 márciusában, miután a World Exchange Congress Budapestet és a BÉT-et választotta nemzetközi konferenciájának megrendezésére. Az esemény lehetőséget biztosít, hogy a BÉT tovább erősítse pozícióját a világ tőkepiacain, ezáltal Budapest nemzetközi pénzügyi szektorban betöltött szerepe is növekszik.  A világ tőzsdéinek közgyűléseként emlegetett esemény egyedülálló lehetőséget biztosít a magyar tőkepiaci szereplők számára, hogy közvetlenül bemutatkozhassanak a hazánkba látogató több mint 200 tőkepiaci topvezetőnek.

 

Május végén a BÉT közgyűlése elfogadta a 2015-ös üzleti évi beszámolót, mely szerint a BÉT 2015. éves EBITDA eredménye 864 millió forint volt, a társaság adózott eredménye pedig 501 millió forintot tett ki, a BÉT a teljes összeget az eredménytartalékba helyezi.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS