SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A magyar piacot átvették a bikák, és van még bennük sz - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A magyar piacot átvették a bikák, és van még bennük szufla
A Brexit meg sem konyította a hazai részvényindexet és a fő papírokat, menetelt a magyar parkett júliusban is. Tardos Gergely, az OTP Bank Elemzési központjának vezetője azt mondja, hogy marad még erő, amíg a jegybankok maradnak az alacsony kamatoknál és a fogyasztás is bővül.
Megjelent: 2016. 08. 03. szerda 13:30

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Tardos Gergelyotp bankbudapesti értéktőzsdebétbux indexbrexittőzsdebikapiacemelkedés

A baljós előjelek ellenére a világ részvénypiacai jól teljesítettek a Brexitet követően - véli Tardos Gergely. A szakember szerint végül a népszavazáson úgy döntöttek a britek, hogy elhagyják az Európai Uniót, de "erre nem készült senki". Benne volt ugyan a levegőben, de a végső döntés mindenkit meglepett - emlékezet. Ha az elején volt is turbulencia, de eléggé hamar megnyugodtak a befektetők és elindult egy rali a részvénypiacokon. A fejlett tőzsdék is erősödtek, de a feltörekvő tőzsdék, köztük a magyar piac is a fejlett piacoknál is jobban teljesítettek. Volt egy érdemi emelkedés, a BUX index 5%-kal emelkedett és az MTELEKOM kivételével az összes nagy részvény kifejezetten jól teljesített. A Brexit a magyar piacot tehát nem igazán érintette meg - erről, ennek hátteréről és a magyar piac júliusi teljesítményéről beszélgettünk a Bank Centerben Tardos Gergellyel, az OTP Bank Elemzési Központjának vezetőjével.

A válság utáni megtorpanást most dolgozza le a magyar piac

Az emelkedés lassan két éve töretlen a BUX grafikonján
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS