SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az OTP nagyot ment augusztusban, hozta a sztorit a BÉT-re - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az OTP nagyot ment augusztusban, hozta a sztorit a BÉT-re
A nyár utolsó hónapja sem volt eseménytelen, túl vagyunk a gyorsjelentéseken. A négy blue chip közül az OTP volt a sztár, 7%-kot emelkedett a részvények értéke. Stefán Krisztiánnal, a Raiffeisen Bank üzletkötőjével beszélgettünk a Bank Centerben, hogy mi áll a folyamat mögött.
Megjelent: 2016. 09. 02. péntek 12:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
stefán krisztiánraiffeisen bankbudapesti értéktőzsdeotp bankblue chipaugusztusbétbuxtőzsde

Stefán Krisztián, a Raiffeisen Bank üzletkötője:

 

Augusztus hónap abszolút sztárja az OTP volt, amely a banki stressztesztek után némi profitrealizáláson ment keresztül. 6500 forint körüli árszintig esett az árfolyam, azonban sorra jöttek különböző elemzőházaktól a vételi ajánlások, célár emelések, amelyek meg is tették a jótékony hatásukat és 7000 forint feletti szintre mentünk. Persze a nemzetközi hangulat és a pozitív feltörekvő piaci hangulat is kellett ehhez a szép teljesítményhez.

 

A feltételek a további erősödéshez abszolút adottak. Ha egy picit a számok mögé is nézünk, akkor azt láthatjuk, hogy a hitelportfóliókban több éves fordulat látszik történni. Nőtt a magyarországi teljesítő hitelállomány, amely rendkívül kedvező folyamat - ez is a kiváltó oka ennek a pozitív árfolyam-reakciónak véleményem szerint. A kamatmarzsok csökkenése talán már elérhette az idei mélypontját, amely mindenféleképpen egy pozitív és stabilabb képet ad a jövővel kapcsolatosan.

 

Ami szintén nagyon fontos, hogy a hitelportfólió minősége is rendkívüli mértékben javult, a nemteljesítő hitelek aránya csökkent. Ez által a céltartalékolás is jelentősen tudott csökkenni. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy a bank tőkeellátottsága rendkívül jó. Ez további spekulációt ad arra, hogy esetlegesen nagyobb osztalékfizetés jön, vagy akár saját részvényvásárlás, amely mind pozitív árfolyamreakciót eredményezhet. Azonban azt sem szabad és nem is lehet kizárni, hogy további akvizícióra kerülhet sor az OTP részéről a jövőben.

Elvitte a showt a bank papírja augusztusban
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS