SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Hajdu Egon: Most akár az összes magyar eszköz jó befekte - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Hajdu Egon: Most akár az összes magyar eszköz jó befektetés
A CIB Alapkezelő befektetési igazgatója alapvetően pozitív a magyar tőzsdei eszközökkel kapcsolatban. Ezek közül is kiemelkedőnek tartja a Magyar Telekom részvényét és az OTP-t. A fundamentális elemzés arra mutat, hogy a magyar gazdaság ereje a legnagyobb magyar bankot is húzza.
Megjelent: 2016. 10. 05. szerda 11:30

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
hajdu egoncib alapkezelőbétbudapesti értéktőzsdemagyar telekommtelotpbuxtőzsdeforgalom

- Eltelt szeptember hónap. Milyen változásokat hozott ez a magyar piacon, hogyan alakult a forgalom, sikeresnek mondható-e az első őszi hónap a parketten?

- A négy blue chip közül melyikben van most jelentősnek mondható befektetési történet, melyikre lesz leginkább érdemes figyelni október során, és miért?

- Hosszabb távon mennyire lát fantáziát a magyar befektetési eszközökben? Merre tart a magyar tőzsde, érdemes lesz-e keresni itt a lehetőségeket, van-e még erő a magyar piacban, a folyamatokat a makroszámok kontextusába helyezve?

Ezeket kérdeztük Hajdu Egontól, a CIB Alapkezelő befektetési igazgatójától a Parkett aktuális adásában, a BÉT központjában, a Bank Centerben.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS