SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Szeptember is erős forgalmat hozott a magyar tőzsdei piaco - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Szeptember is erős forgalmat hozott a magyar tőzsdei piacon
166 milliárd forint értékben kötöttek üzletet a magyar tőzsdén 2016 szeptember havában. A napi átlagforgalom 7,5 milliárdos lett, ami magasabb az augusztusinál. A BUX nem nagyon mozdult el, a fő a papírok közül a Magyar Telekom részvénye mutatott majdnem 4 százalékos erősödést.
Megjelent: 2016. 10. 05. szerda 12:30

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
tőzsdebétbudapesti értéktőzsdeforgalombuxmtelmagyar telekomwoodparkett

​Erősödött a forgalom a Budapesti Értéktőzsdén szeptemberben, 166 milliárd forintos forgalommal a befektetők  az előző évhez képest 14,8 százalékkal nagyobb értékben kötöttek üzleteket a parketten. A szeptemberi napi átlagforgalom 7,5 milliárd forint volt, ami így felülmúlja az előző hónap 6,9 milliárd, és a tavaly szeptemberi 6,6 milliárd forintos értékét is.

 

Az ősz első hónapjában a BUX index lényegében egy helyben toporgott, mindössze 1,1 százalékkal csökkent az értéke. Ugyanakkor az elmúlt 12 hónapban a BUX összességében 29,3 százalékkal növekedett. A vezető részvények teljesítménye vegyes volt: egyedül a MTELEKOM tudott emelkedni 3,9%-kal, miközben a MOL (-2,1%), az OTP (-0,7%) és a Richter (-2,2%) értéke kis mértékben csökkent.

 

A tőzsdetagok részvénypiaci rangsorának élén változás történt, a Wood & Company végzett az első helyen 90 milliárdos forgalommal, második a Concorde 71, harmadik pedig az Erste 49 milliárd forinttal.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS