SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Október az egyik legerősebb hónap lett idén a magyar tő - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Október az egyik legerősebb hónap lett idén a magyar tőkepiacon
Erős lett a hazai tőzsde októbere. A BUX fő komponensei szinte mind rendre nagyot mentek, a Richter történelmi árfolyamcsúcsra is futott. Jöhet a harmadik felminősítés a héten, ha minden jól megy, nemsokára meglehet az új mindenkori BUX-rekord! Nagy Pétert (UniCredit) kérdeztük.
Megjelent: 2016. 11. 03. csütörtök 14:30

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
nagy péterunicreditbudapesti értéktőzsdebétparkettotpmolrichterblue chipbux indextőzsde

Október nagyon sikeres volt - mondja Nagy Péter, az UniCredit Bank üzletkötője a Bank Centerben, ahova azért hívtuk meg, hogy a magyar tőzsde elmúlt egy hónapját kicsit részletesebben megtekintsük. A szakember szerint, ha ránézünk a BUX-indexre, láthatjuk, hogy atz megközelítette a 30 ezer pontos határt és gyakorlatilag október második felében szinte minden nap új éves csúcsra emelkedett. Mint kifejtette, minden blue chip nagyon jól szerepelt. Emögött a jó nemzetközi hangulat, vállalati hírek plusz újonnan beáramló pénzek is álltak. Ha októbert nézzük éves/havi összehasonlításban, akkor ez volt a második legerősebb hónapja a magyar tőzsdének, közel 8%-ot emelkedett a BUX index. Főleg az OTP és a Richter vitte a hátán a parkettet. Nagy Péter teljes elemzése a videóban tekinthető meg.

Hamarosan meglehet az új BUX-rekord! (a mostani rekord 30.118 pont)

A Richter részvénye új csúcsra futott október során!
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS