SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Októberben 156 milliárdos részvényforgalom volt a BÉT-e - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Októberben 156 milliárdos részvényforgalom volt a BÉT-en
Nem kis szó, de októberben már majdnem megvolt a mindenkori BUX index rekord. Jól futottak a magyar blue chipek, a Richter részvény értéke mindenkori csúcsra érkezett. Ismét a Concorde kötötte a legtöbb üzletet, és közben két új részvénnyel is bővült a magyar kínálat.
Megjelent: 2016. 11. 04. péntek 12:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
tőzsdebétbudapesti értéktőzsdeforgalombux indexotpmolrichterblue chipconcorde

Megközelítette a 2007-ben beállított 30 118 pontos csúcsát októberben a BUX index, miután egy hónap alatt 7,7 százalékot emelkedett. 156 milliárd forint értékben kötöttek üzleteket a befektetők a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvénypiacán, ami kismértékben meghaladja a tavalyi év azonos időszakának forgalmát. Ezzel együtt a napi átlagforgalom is növekedett az előző hónapban, a befektetők naponta átlagosan 7,8 milliárd forint értékben kötöttek üzleteket.

 

Figyelemre méltó volt a vezető részvények teljesítménye: mindegyik blue chip árfolyama növekedett, melyek közül az OTP (9,7%) és a Richter (8,5%) részvényei emelkedtek ki erősödésükkel. A Richter októberben 8,5 százalékkal emelkedett, és a hónap során 6 085 forinton beállította új csúcsát.

 

A tőzsdetagok részvénypiaci rangsorában visszaszerezte vezető helyét a Concorde, második a WOOD, harmadik pedig az Erste volt. Októberben két új részvénykibocsátás is volt a BÉT-en: az Alteo és a Duna House új részvényeivel várhatóan novemberben indulhat el a kereskedés.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS