SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
BUX rekord és két részvénybevezetés novemberben a BÉT- - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

BUX rekord és két részvénybevezetés novemberben a BÉT-en
Elbúcsúztatta 2007-ben beállított korábbi csúcsát a BUX, miután 30 540 ponttal új rekordot ért el az index novemberben, és a hónap végéig a 30 ezer pontos érték felett tudott maradni. Az új rekord mellett mozgalmas volt a parketten az élet, 2 új részvénnyel is bővült a kínálat.
Megjelent: 2016. 12. 02. péntek 11:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
forgalombétbudapesti értéktőzsdebux indexrekordrészvénykereskedésblue chipnovember

210 milliárd forint értékben kötöttek üzleteket a befektetők a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvénypiacán, ami jelentős bővülés az októberi 156 milliárdos forgalomhoz képest. A 21 kereskedési napon a befektetők átlagosan 10 milliárd forintos forgalommal üzleteltek. A vezető részvények teljesítménye vegyes képet mutatott: a Magyar Telekom 5,8, az OTP 0,7, a MOL 2,0 százalékkal erősödött, miközben a Richter részvényei 2,5 százalékot veszítettek értékükből.

 

Eközben elindult a kereskedés az Alteo új részvényeivel, a Duna House pedig új kibocsátóként debütált a parketten. A tőzsdetagok részvénypiaci rangsorában ezúttal a WOOD állt az élre 99 milliárd forintos forgalommal, második helyen a Concorde, harmadik helyen pedig az Equilor végzett.

Íme, az új BUX index rekordunk! Bye-Bye 2007! :)
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS