SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
33 ezer pont feletti BUX-csúcsot hozott január - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

33 ezer pont feletti BUX-csúcsot hozott január
A január egy nagyon szép emelkedést hozott el a BUX piacára, sikerült tovább vinni az a lendületet, ami az év végét jellemezte. Rövid Szabolcs, a Concorde elemzője szerint leginkább a Magyar Telekom, illetve az OTP Bank papírjában lehet a legtöbb fantázia a jövőre nézve.
Megjelent: 2017. 02. 02. csütörtök 10:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Rövid Szabolcsconcordeparkettotpmtelrészvénypiacbuxteljesítmény

Erős év volt a 2016-os a BUX Index piacán. Ez a trend úgy látszik eddig, hogy a 2017-es évre is rá fogja nyomni a bélyegét. Januárban szép teljesítményt láthattunk, a vezető papírok az OTP és a Magyar Telekom voltak. A hazai nagybank egy nemzetközi trendnek köszönhetően tudott emelkedni, míg a Telekom esetén a montenegrói leány eladása segítette a részvényt.

 

További fantázia lehet a Magyar Telekom papírjában, ahol egy igen kedvező osztalékhozam alakulhat ki, ugyanis jövőre akár 35, majd pedig 50 forintot is kifizethet részvényenként. A kockázatot jelentheti azonban a DIGI belépése a piacra, előnyt pedig a montenegrói leány eladása, valamint a nemzetközi makrokörnyezet.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS