Extra funkciókért lépj be!

BUX rekord és erős OTP - ez volt idén január a tőzsdén
177 milliárd forintos részvénypiaci forgalommal indította az idei évet a Budapesti Értéktőzsde, az átlagforgalom az év első hónapjának 22 kereskedési napján 8,1 milliárd forint volt. Megvan az új BUX-rekord is, az index január 10-én 33 031 ponton zárt. Havi összefoglalás.
Megjelent: 2017. 02. 02. csütörtök 12:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
tőzsdebétbudapesti értéktőzsdebux indexblue chipforgalomjanuárrészvény

Nyugodtan indult az év a Budapesti Értéktőzsdén, miután a januári 177 milliárd forint forgalom a decemberihez hasonlóan alakult. A napi átlagforgalom az év első hónapjának 22 kereskedési napján 8,1 milliárd forint volt, mely elmarad a tavalyi egész éves 9,2 milliárd forintos napi átlagforgalomtól.

 

A BUX index az év első hónapjában végig a tavaly év végi záróérték felett mozgott, sőt,

újabb csúcsát is beállította 33 031 ponttal.

Az index a hónap végére végül 1,5 százalékos emelkedés mellett 32 481 ponton állapodott meg. Az OTP árfolyama január 26-án 9 éves csúcsra erősödött 8950 forintos árfolyam mellett, és januárt 5,1 százalékos emelkedéssel zárta. Az év első hónapjában a Richter és a MOL teljesítménye volt negatív, míg a Magyar Telekom 3 százalékot erősödött.

 

A részvénypiaci rangsor első helyét szoros versenyt követően a Wood & Company foglalta el 74,4 milliárd forintos forgalommal, míg a második és harmadik helyen a Concorde és az Equilor végzett.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS