SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A Richterben volt és lehet a legnagyobb sztori továbbra is - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A Richterben volt és lehet a legnagyobb sztori továbbra is
Lezárult március, jó erős forgalmat hozott a magyar parkettre. Cinkotai Norbert, a KBC Equitas részvényelemzője volt a vendégünk a Bank Centerben. Mint elmondta, a következő időszakban is a Richter lehet a favorizált eszköz a blue chipek között, a gyorsjelentés óta jól teljesít.
Megjelent: 2017. 04. 04. kedd 11:30

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Cinkotai Norbertkbc equitasrichterbudapesti értéktőzsdeotpmolmtelblue chipparkettbuxforgalomrészvény

„Alapvetően egy jó hónapja volt a magyar tőzsdének márciusban, legalábbis abból a szempontból bizonyosan, hogy a forgalom kimagasló volt. 274 milliárd forint értékben cseréltek gazdát a papírok, ami a tavaly március óta nem látott szintet jelent, és ez alapján azt lehet látni, hogy a magyar tőzsdén ismét jelentős volt az aktivitás. Fontos persze azt kiemelni, hogy tavaly a március is ennyire erős volt, ebben akár egyfajta szezonhatás is benne lehet – úgy fest, hogy ezek a március hónapok jól szoktak sikerülni a tőzsdén. De ezzel együtt is, az elmúlt hónapokban látott szintekhez képest kimagasló volt ez a forgalom. Az viszont apró szépséghiba, hogy a BUX-index nem tudott erősödni, és inkább folytatta azt az év eddigi részében látott enyhe stagnálást, minimális csökkenést” – foglalta össze Cinkotai Nobert, a KBC Equitas részvényelemzője az elmúlt hónapot a hazai tőkepiac életéből. Az elemzőt a blu chipekről is kérdeztük, valamint arról, hogy melyik papírra lesz érdemes figyelni a következő időszakban.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS