SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Jelentős hegymenet a MOL-ban, új Richter árfolyamcsúcs - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Jelentős hegymenet a MOL-ban, új Richter árfolyamcsúcs április során
Az év negyedik hónapjában 216,8 milliárd forint értékben kötöttek üzleteket a befektetők. Átlagosan 12 milliárd forint értékben kötöttek üzletet a BÉT azonnali piacán. A vezető részvények közül kiugrott teljesítményével a MOL, a Richter pedig történelmi csúcsot döntött.
Megjelent: 2017. 05. 03. szerda 14:50

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
bétbudapesti értéktőzsdeforgalomparkettrészvénymolrichterátlagforgalombuxbux indexwood

Nem hozott meglepetést az április a BÉT-en, legalábbis, ami a napi átlagforgalmat és a BUX index teljesítményét illeti. Az év negyedik hónapjában 216,8 milliárd forint értékben kötöttek üzleteket a befektetők. Ez a tavalyi év hasonló időszakában mért 181 milliárd forintos forgalmat jelentősen meghaladja, de az előző hónaphoz képest (275 milliárd forint) csökkenést mutat. Az áprilisi 18 kereskedési napon átlagosan 12 milliárd forint értékben kötöttek üzletet a BÉT azonnali piacán, ami erősödést jelent a tavaly áprilisi hónaphoz képest.

 

A BUX index jellemzően a 32-34 ezer pontos sávban mozgott áprilisban is. Végül az előző hónaphoz képest ismét magasabb értéken, 32 956 ponton zárta az év negyedik hónapját. A vezető részvények közül kiugrott teljesítményével a MOL: az elmúlt közel 6 év legmagasabb záró értékét, 21 715 forintot sikerült elérnie április utolsó előtti kereskedési napján, végül pedig 9,3 százalékos árfolyam emelkedéssel, 21 650 forinton zárta a hónapot. A Richter is nagyon jól teljesített, a hónapban történelmi csúcsot döntött, az árfolyam pár nappal a hó vége előtt elérte a 7 140 forintot. Az OTP 0,1 százalék csökkenéssel, a Magyar Telekom pedig 0,2 százalékos emelkedéssel végzett. A Prémium Kategória részvényei közül kiugróan jól, +4,4%-kos emelkedéssel teljesített a Rába.

 

A tőzsdetagok részvénypiaci rangsorában ezúttal a WOOD állt az élre, második a Concorde, harmadik pedig az Erste lett.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS