SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Majdnem 35 ezer pontnál döntött csúcsot a BUX májusban - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Majdnem 35 ezer pontnál döntött csúcsot a BUX májusban
Bár lassuló bikapiaci trendről beszélhetünk, mégis a BUX index újabb történelmi csúcson, közel 35 ezer ponton is járt május közepén. Az azonnali részvénypiaci forgalom 18%-kal emelkedett az előző hónaphoz képest. Jól mennek a magyar blue chipek, a Magyar Telekom kivételével.
Megjelent: 2017. 06. 02. péntek 12:30

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
bétbudapesti értéktőzsdeforgalomblue chipotpmolrichtertelekombux index

A Budapesti Értéktőzsde azonnali részvénypiaca 255,7 milliárd forint értékű forgalommal zárta a tavasz utolsó hónapját, ami az előző havi értékhez képest közel 39 milliárd forintnyi, 18%-os növekedést jelent. Az előző év azonos időszakával összehasonlítva pedig 78,7 milliárd forinttal nagyobb forgalomról beszélhetünk. A napi átlag forgalom 11,6 milliárd forint volt, ami 2,5 milliárd forinttal haladta meg a májusi forgalom a 2016-os átlagot.

 

Bár lassuló bikapiaci trendről beszélhetünk, mégis a BUX index újabb történelmi csúcson, közel 35 ezer ponton is járt május közepén. A hazai blue chipek részvényeit a Magyar Telekom kivételével továbbra is növekvő árfolyam jellemezte. A MOL részvények értéke az elmúlt közel 6 év legmagasabb, 22 950 Ft-os záró értékét érte el, a Richter pedig az április történelmi csúcsa közelében zárta a hónapot. Az OTP forgalma erőteljes növekedést mutatott, a több mint 23 milliárd forintos fogalomnövekedésben a májusi osztalékfizetés is közrejátszott. A Magyar Telekom árfolyama csökkent május során, végül 457 Ft-on zárt a hónapot.

 

A tőzsdetagok részvénypiaci forgalmi rangsorában ezúttal 152,7 milliárd forintos forgalommal a Concorde állt az élre, második a WOOD, harmadik az Erste lett.

Növekszik a forgalom, stablin 10 milliárd forint felett a napi átlag

Új csúcsot ütött a BUX május során, közel 35 ezer pontnál
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS