SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Továbbra is erősek a magyar blue chipek fundamentumai - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Továbbra is erősek a magyar blue chipek fundamentumai
Virág Ferencet, a Random Capital Zrt. elnök-vezérigazgatóját interjúvoltuk a BÉT-en a májusi hónap eseményeiről és a nagy hazai tőzsdei papírok teljesítményéről. A szakember szerint jó a forgalom, a befektetői kedv és a Magyar Telekom kivételével igazi gyöngyszemek a részvények.
Megjelent: 2017. 06. 02. péntek 14:30

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
virág ferencrandom capitalbuxbudapesti értéktőzsdeotpmolrichtermtelekomblue chiptőzsdeparkett

Továbbra is az a tendencia adott, mely szerint az év első felében lényegesen meghaladjuk a 10 milliárdos napi átlagforgalmat. A BUX erős teljesítménye mögötti alapvető mozgatóerő az, hogy a blue chipek erősek. A befektetők a 4 vezető magyar részvény közül 3-at szinte „imádnak”, mintha egy kis lila köd kezdene kibontakozni: akkora sláger lett a magyar piac, hogy már szinte kötelezően venni kell – mondta el Virág Ferenc a Budapesti Értéktőzsde központjában, a Bank Centerben.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS