SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Megtartotta a jó formáját a BUX, ment a rali az elmúlt h - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Megtartotta a jó formáját a BUX, ment a rali az elmúlt hetekben is
Az MKB Bank vezető elemzőjét, Kuti Ákost kérdeztük a júniusi tőkepiaci eseményekről a BÉT székhelyén. Erős hónap volt ez is, ami újabb BUX-csúcsot és jó formában levő OTP árfolyamot hozott a befektetőknek. A BUMIX is nagyot ment, a SZIT-té alakuló Graphisoft Park húzta.
Megjelent: 2017. 07. 04. kedd 11:30

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
kuti ákosmkb banktőzsdebétbudapesti értéktőzsdeotpmolrichtermtelekomblue chiprészvénygraphisoft parkbumixcsúcs

A vezető részvények közül az OTP részvényei kiemelkedtek a mezőnyből, miután a bankpapír árfolyama 5,8 százalékot emelkedett júniusban, melyet a Magyar Telekom követett 3,3 százalékkal. A Richter ugyan történelmi csúcsot döntött 7 296 forintos árfolyamon, azonban némi korrekciót követően 0,8 százalékos emelkedéssel zárta a júniust a gyógyszerrészvény, míg a MOL 4,9 százalékos eséssel fejezte be a júniusi kereskedést.

 

A kisebb részvények között a Prémium kategóriában a Graphisoft Park SE volt a hónap nyertese 8,7 százalékos emelkedéssel, melyet a Rába (7,1 százalék) és a CIG Pannónia (4,3 százalék) követett. A Waberer’s International Nyrt. részvényei június 20-án felkerültek a BÉT terméklistájára, a vállalat papírjaival várhatóan 2017. július 6-án kezdődhet meg a kereskedés.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS