SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Újabb BUX-csúcsot hagyott maga mögött június - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Újabb BUX-csúcsot hagyott maga mögött június
Júniusban 237,6 milliárd forint értékben kötöttek üzleteket a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvénypiacán, ami jelentősen meghaladja a tavalyi év hasonló időszakában mért értéket. A napi átlagforgalom a júniusi 30 kereskedési napon 11,3 milliárd forint volt. Újabb BUX-csúcs!
Megjelent: 2017. 07. 04. kedd 14:30

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
béttőzsdebuxbudapesti értéktőzsdeforgalomblue chiprészvényrekordbux index

A nyár első hónapjában ismét történelmi csúcsot döntött a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, miután június 20-án egy hajszállal elmaradva a 36 ezres értéktől 35 990 ponton zárt. A tőzsdeindex azóta is tartósan 35 ezer pont felett tudott maradni, a hónapot végül 35 205 ponton zárta.

A vezető részvények közül az OTP részvényei kiemelkedtek a mezőnyből, miután a bankpapír árfolyama 5,8 százalékot emelkedett júniusban, melyet a Magyar Telekom követett 3,3 százalékkal. A Richter ugyan történelmi csúcsot döntött 7 296 forintos árfolyamon, azonban némi korrekciót követően 0,8 százalékos emelkedéssel zárta a júniust a gyógyszerrészvény, míg a MOL 4,9 százalékos eséssel fejezte be a júniusi kereskedést.

De ami most mindezeknél is izgalmasabb, hogy újabb kibocsátóval bővült a tőzsde kínálata, miután a nyilvános részvényjegyzéssel párhuzamosan felkerült a BÉT terméklistájára a Waberer’s részvénye.

A tőzsdetagok részvénypiaci forgalmi rangsorában májushoz hasonlóan ezúttal is a Concorde állt az élre, második a WOOD, harmadik az Erste lett.

Hosszú raliban áll a magyar részvényindex

Júniusban az OTP ment egy jelentősebb pluszba




Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS