SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az OTP stabil teljesítménye húzta júliusban a BUX-ot - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az OTP stabil teljesítménye húzta júliusban a BUX-ot
Jól telik a nyár a magyar tőzsde életében. A július legnagyobb eseménye a Waberer's parkettre lépése volt. Erről is kérdeztük Stefán Krisztiánt, a Raiffiesen Bank üzletkötőjét, akivel megvizsgáltuk, hogy a hónap során milyen fő események, mozgatórugók kerültek a piac elé.
Megjelent: 2017. 08. 02. szerda 08:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
stefán krisztiánraiffeisenbétmbudapesti értéktőzsdeotpmolrichtergyorsjelentésopimuskonzumwaberer's

"A nyári hónapok általában nem az őrületes forgalomról és a jelentős árfolyam elmozdulásokról szólnak, de mindenképpen érdemes megemlíteni, hogy a magyar piac - összhangban némiképpen a régióval - felülteljesítőnek számított és abszolút pozitív heteket tudhatunk magunk mögött július folyamán. Ez a pozitív teljesítmény leginkább természetesen a blue chip papírjainknak volt köszönhető.

AZ OTP, mint egyik legmeghatározóbb papír némi korrekcióval kezdte a hónapot: kb. 9000 forintos szintnél volt némi „visszateszt” a bankpapír részvényében, azonban a hónap során a 9300-9500 forint közötti szinteken mozogtunk leginkább. Ez a stabil, pozitív teljesítmény egyrészt a meghirdetett saját részvény visszavásárlásoknak volt köszönhető, valamint pozitív adós besorolást is láthattunk júliusban az SAP részéről, ami jó hangulatot eredményezett, hiszen nagyobb bizalommal fordulnak a külföldi befektetők is az OTP iránt. Ezek mellett nem elhanyagolandó, hogy a régiós bankok pozitív eredményekről tudtak beszámolni, ez pedig jó előjel az OTP számára az augusztusi gyorsjelentés előtt" – mondta el Stefán Krisztián, a Raiffeisen Bank üzletkötője, akivel a több hazai blue chip részvényt is elemeztük, valamint két erős júliusi sztorit is felfedett a standard kategóriából.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS