SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Tardos Gergely: a BUX augusztusi teljesítménye kifejezette - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Tardos Gergely: a BUX augusztusi teljesítménye kifejezetten jó volt
Eltelt a nyár, amelynek során tovább erősödött a hazai tőzsde, a BUX a nyár utolsó napján 38 ezer pont feletti mindenkori rekordot is tudott elérni. Tardos Gergelyt, az OTP Bank Elemzési Központjának vezetőjét kérdeztük az eseményekről, szerinte stabilak a makro fundamentumok.
Megjelent: 2017. 09. 05. kedd 15:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Tardos Gergelyotp bankbudapesti értéktőzsdebétrészvényrészvénypiacbuxrekordcsúcsaugusztus

A nyár utolsó hónapjában sem pihent meg a BUX, szinte már menetrendszerűen döntött ismét történelmi csúcsokat.

A hónap során több alkalommal is 37 ezer környékén járt az index, hogy aztán a hónap második felében végleg átlépje a bűvös határt. Azonban itt sem pihent meg a magyar tőzsde részvényindexe, mert a 37 ezres határt is átlépve 38 092 ponton állapodott meg. Augusztus a jelentési szezon eleje, ebben a hónapban tették közé második negyedéves eredményeiket a legnagyobb magyar hazai tőzsdei cégek. Jelentett az OTP, a Richter, a MOL, a Magyar Telekom, az Állami Nyomda és újonc tőzsdei cégként a Waberer’s is. Valamennyien erős negyedévről számoltak be, ami vélhetően boldoggá tette a befektetőiket. Ami a részvénypiaci forgalmi rangsort illeti, a tőzsdetagok közül a WOOD állt az élre, második a Concorde, harmadik az Erste lett.

 

A vezető részvények közül most is az OTP részvényei teljesítettek a legjobban, a bankpapír árfolyama 9,3 százalékot nőtt augusztusban, melyet a MOL követett 7,2 százalékos emelkedéssel. A Magyar Telekom 5,2 százalékos, a Richter pedig 1,6 százalékos pluszban fejezte be az augusztusi kereskedést. A kisebb részvények között a Prémium kategóriában az Appeninn volt a hónap nyertese 54,2 százalékos emelkedéssel, melyet a CIG Pannonia (20,8 százalék) követett. Nem sokkal ettől lemaradva a PannErgy tudta még 10 százalék fölötti plusszal zárni az augusztust, az árfolyama 17,3 százalékkal nőtt. Augusztus az árfolyam emelkedések tekintetében a kisebb kapitalizációjú Standard kategóriás papírok esetében nem volt annyira izgalmas, mint a július, de érezhetően volt mozgás náluk is. Közülük például a Nordtelekom 66,7 százalékot, az Enefi 34 százalékot, a Konzum pedig 24 százalékot emelkedett.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS