SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Újabb csúcsot és erős forgalmat hozott szeptember a tőz - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Újabb csúcsot és erős forgalmat hozott szeptember a tőzsdén
Az első őszi hónapban is folytatódott a BUX index hónapok óta tartó emelkedése, 2017. szeptember 18-án ismételten történelmi csúcsot döntött 38 387 ponttal. Bár az index szeptember közepétől tartósan 38 ezer pont felett járt, de végül 37 290 ponton zárta a kereskedést.
Megjelent: 2017. 10. 03. kedd 16:30

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
budapesti értéktőzsdebétbuxforgalomtőzsdebluechiprészvénymolsplitkereskedés

Az ősz első hónapjában 190,4 milliárd forint értékben kötöttek üzleteket a Budapesti Értéktőzsde azonnali részvénypiacán. Ez a tavalyi év hasonló időszakában mért forgalomhoz képest jelentős erősödést mutat. A napi átlagforgalom a szeptemberi 21 kereskedési napon 9,1 milliárd forint volt.

Az első őszi hónapban is folytatódott a BUX index hónapok óta tartó emelkedése, 2017. szeptember 18-án ismételten történelmi csúcsot döntött 38 387 ponttal. Bár az index szeptember közepétől tartósan 38 ezer pont felett járt, de végül 37 290 ponton zárta a kereskedést.

A vezető részvények közül május óta töretlenül most is az OTP részvényei forogtak leginkább a hazai parketten, ugyanakkor a bankpapír árfolyama 5,3 százalékkal csökkent az előző hónaphoz képest. Forgalom tekintetében második helyen a MOL papírja végzett, 0,8 százalékos emelkedéssel. A cég egy jelentős tőzsdei eseményt, egy 1:8 arányú részvényfelosztást is a háta mögött tudhat. A blue chipek közül a Richter 2 százalékos, míg a Magyar Telekom 1,6 százalékos eséssel zárta a hónapot.

A Prémium kategória nyertese szeptemberben ismét az Appeninn volt, 23,1 százalékos emelkedéssel, melyet a PannErgy követett 13 százalékkal, majd ettől jelentősen elmaradva ugyan, de az FHB is 3,9 százalékot emelkedett a hónap során. A Standard kategóriás papírok közül ismét jelentősen, 42,9 százalékot nőtt a Nordtelekom árfolyama, de a kategóriában a hónap nyertese az Altera volt, ami 74,1 százalékos növekedést produkált.

A részvénypiaci forgalmi rangsor tekintetében nem történt változás, ismét a WOOD állt az élre, melyet kicsivel elmaradva a Concorde, majd pedig az Equilor követ.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS