SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Szeptemberben az OTP tette ki a BÉT forgalmának a felét - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Szeptemberben az OTP tette ki a BÉT forgalmának a felét
Erős forgalmat láthattunk a BÉT-en szeptemberben, aminek a felét az OTP tette ki. Volt egy elég nagy eladási hullám a papírban, de hó végére magához tért a részvény. A kis papírokban is voltak sztorik, a Konzum bekerült a BUX indexbe és a Waberer's-t is érdemes lesz követni.
Megjelent: 2017. 10. 03. kedd 14:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Miró Józseferstebux indexrészvényekotpmolricterkonzumopuswaberer's

A vezető részvények közül május óta töretlenül most is az OTP részvényei forogtak leginkább a hazai parketten, ugyanakkor a bankpapír árfolyama 5,3 százalékkal csökkent az előző hónaphoz képest. Forgalom tekintetében második helyen a MOL papírja végzett, 0,8 százalékos emelkedéssel. A blue chipek közül a Richter 2 százalékos, míg a Magyar Telekom 1,6 százalékos eséssel zárta a hónapot.

 

A kisebb részvények között a Prémium kategóriában szeptemberben sem változott a rangsor. A hónap nyertese ismét az Appeninn volt, 23,1 százalékos emelkedéssel, melyet a PannErgy (13 százalék), majd ettől jelentősen elmaradva ugyan, de az FHB (3,9 százalék) követett. A Standard kategóriás papírok közül pedig ismét jelentősen nőtt a Nordtelekom, amelynek árfolyama a szeptemberi hónapban 42,9 százalékot emelkedett, de a kategóriában a hónap nyertese az Altera volt, ami 74,1 százalékos növekedést produkált a hónap során.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS