SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
40 000 pont fölött a BUX, lendületben a magyar tőkepiac - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

40 000 pont fölött a BUX, lendületben a magyar tőkepiac
Októberben is hozta a jó formáját a magyar piac, ezzel folytatta tovább a hosszú ideje töretlenül emelkedő szériát. Sándor Dávid, a KBC Equitas vezető elemzője szerint két számjegyű növekedést is láthatunk majd a hamarosan jelentő magyar Bluechip vállalatok negyedéves számaiban.
Megjelent: 2017. 11. 03. péntek 13:30

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Sándor Dávidkbc equitasbétparkettbux indexrészvények

Szépen búcsúzott az október a magyar tőzsdétől, hiszen a BUX index eddig látott folyamatos emelkedése töretlen volt ebben a hónapban is, 2017. október 26-án újra történelmi csúcsot döntött a 39 890 pontos záróértékkel. Az index október második felében tartósan 39 ezer pont felett járt, sőt többször át is lépte napközben a 40 ezres határt, végül 39 612 ponttal búcsúzott a hónaptól. A blue chipek közül, a Magyar Telekomot kivéve, valamennyi cég árfolyama emelkedett. Forgalom tekintetében az Opus és az Appeninn nagyon erős hónapot zárt. Október két, korábban standard kategóriában szereplő vállalattal, a Masterplasttal és az Opus-val gazdagította a börze prémium kategóriáját. Az Eximbank újabb hazai kötvénykibocsátást bonyolított le óriási érdeklődés mellett, és az olajipari papírok iránt lelkes befektetők pedig egy MOL bejelentésnek is örülhettek, aki egy újabb szerződést kötött a világ egyik vezető mérnöki-ipari-technológiai cégével, melynek köszönhetően a Mol-csoport várhatóan Közép-Európa fő poliéter poliol és propilén glikol gyártójává válik. A Richter pedig egy svéd és egy amerikai céggel is licenszmegállapodást kötött, amivel bizonyos területeken kizárólagos forgalmazójává válik a cégek egy-egy termékének/technológiájának. Ami a részvénypiaci forgalmi rangsort illeti, ezúttal a Concorde állt az élre, melyet a Wood, majd pedig az Erste követett.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS