SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Nincs megállás: a BÉT forgalma és a BUX értéke egyre c - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Nincs megállás: a BÉT forgalma és a BUX értéke egyre csak növekszik
Nem lehet megingatni a magyar piac előremenetelét. Október során a BUX index meghaladta a 40 ezer pontos álomhatárt, miközben az OTP részvényeinek értéke majdnem 9%-kal lett magasabb. A forgalom is sokkal erősebb lett, mint szeptemberben, napi átlag 11,1 milliárd forintra rúgott.
Megjelent: 2017. 11. 03. péntek 11:45

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
bétbudapesti értéktőzsdeforgalomtőzsdekereskedésoktóberotpblue chip

Szépen búcsúzott az október a magyar tőzsdétől, hiszen a BUX index eddig látott folyamatos emelkedése töretlen volt ebben a hónapban is, 2017. október 26-án újra történelmi csúcsot döntött a 39 890 pontos záróértékkel, végül 39 612 ponttal búcsúzott a hónaptól. Október során az előző havi 190 milliárdos forgalmat jelentősen meghaladva, összesen 233,7 milliárd forint értékben kötöttek üzletet a Budapesti Értéktőzsde azonnali részvénypiacán, a napi átlagforgalom 11,1 milliárd forint volt.

 

A blue chipek közül, a Magyar Telekomot kivéve, valamennyi cég árfolyama emelkedett. Október 26-án 10 980 forinton is járt az OTP Bank árfolyama, amely a teljes hónap során jelentősen, majdnem 9%-kal erősödött. A MOL papírja 6,7 százalékos emelkedéssel zárta a hónapot, a Richter pedig 1,5 százalékot emelkedett. A négy nagypapír közül csak a Magyar Telekom részvénye gyengült, október során 3,3 százalékot vesztett értékéből. Forgalom tekintetében az Opus és az Appeninn nagyon erős hónapot zárt. Október két, korábban standard kategóriában szereplő vállalattal, a Masterplasttal és az Opus-val gazdagította a börze prémium kategóriáját.

 

Ami a részvénypiaci forgalmi rangsort illeti, ezúttal a Concorde állt az élre 114,2 milliárd forintos forgalommal, melyet a Wood & Company Financial Services 82,7 milliárd, majd pedig az Erste Befektetlsi Zrt. követett 67,6 milliárd forintos forgalommal.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS