SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A tőzsdei forgalom 2012 eleje óta nem volt ilyen magas, mi - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A tőzsdei forgalom 2012 eleje óta nem volt ilyen magas, mint novemberben
Évek óta nem látott, 297,8 milliárd forintos forgalommal zárta a novemberi kereskedést a Budapesti Értéktőzsde. A BUX index eddig látott folyamatos emelkedése olyannyira töretlen volt ebben a hónapban is, hogy november 9-én például új csúccsal, 40 274 ponttal zárta a napot.
Megjelent: 2017. 12. 04. hétfő 10:30

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
bétbudapesti értéktőzsdeforgalombuxotpmolrichtermagyar telekomrészvénycsúcskereskedés

A szürkeség ellenére derűs napokat hozott a november a magyar tőzsdére, amely 297,8 milliárd forintos forgalommal zárta a novemberi kereskedést. Erre 2012 januárja óta nem volt példa, ez az átlagforgalomban is megmutatkozott, ami közel 14,2 milliárd forint volt. Ez a teljesítmény jelentősen meghaladja a tavaly novemberi, akkor 209,7 milliárd forintos forgalmat is.h

 

A BUX index eddig látott folyamatos emelkedése töretlen volt ebben a hónapban is, november 9-én új csúccsal, 40 274 ponttal zárta a napot. Napon belül pedig még a 40 500-at is érintette, de végül az elmúlt hónapok után először, alacsonyabb értéken: 38 674 ponton zárta a hónapot.

 

Az OTP Bank részvényeinek forgalma töretlen, noha a papír árfolyama 6,7 százalékkal csökkent az előző hónaphoz képest és 10 055 forinton zárta novembert. A MOL árfolyama 4,8 százalékkal csökkent az első hónaphoz képest. A blue chipek közül a Richter 2,2 százalékkal, míg az Magyar Telekom árfolyama másfél százalékkal tudott emelkedni. Prémium kategóriában november hónap nyertese az Opus volt, 58,6 százalékos emelkedéssel, melyet az FHB, a CIG, és a Pannergy követett. Az Alteo bejelentette részvényeinek felosztását, így 2017. december 6-án a vállalat alaptőkéjének változatlanul hagyása mellett megnyolcszorozza részvényeinek a számát.

 

Ami a részvénypiaci forgalmi rangsort illeti, ismét a Concorde állt az élre 162,5 milliárd forintos forgalommal, melyet 104,8 milliárddal az Erste, és 78,1 milliárd forintos forgalommal a Wood követett.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS