SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Erős decemberi forgalommal búcsúzott a tőzsde 2017-től - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Erős decemberi forgalommal búcsúzott a tőzsde 2017-től
Elbúcsúzott a BÉT is 2017-től, relatív erős forgalommal. 2016-hoz képest 16 milliárd forinttal volt nagyobb forgalom, de hab a tortán, hogy a BUX is erősödni tudott a hónap folyamán. Az OTP húzta a blue chipeket, a Prémium papírok között is voltak kiemelkedő sztorik.
Megjelent: 2018. 01. 03. szerda 11:30

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
bétbudapesti értéktőzsdetőzsdeforgalomdecemberbux indexblue chip

A 19 kereskedési napot követően a magyar tőzsde közel 194 milliárd forintos forgalommal zárta a decemberi kereskedést, a napi átlagforgalom pedig 10,2 milliárd forint volt – mindkét érték meghaladta a 2016. decemberi forgalmat. 2017-ben az egész éves átlagforgalom 10,7 milliárd forint volt, ami 17,5 százalékos növekedést jelent 2016-hoz képest.

 

A BUX december során folyamatosan a 37-40 ezer pont között mozgott. Az év utolsó kereskedési napján, 2017. december 29-én volt a legmagasabb értékén, 39 377 ponton, azaz a BUX kismértékű emelkedéssel zárta az első téli hónapot.

 

A vezető részvények közül az OTP árfolyama tudott csak emelkedni decemberben 6,6 százalékkal, a három másik vezető papír árfolyama viszont csökkent az előző hónaphoz képest. A prémium kategóriás CIG Pannónia 47,9 százalékos emelkedéssel volt a hónap nyertese, de a PannErgy is szépen szárnyalt 24 százalékos erősödéssel, továbbá az FHB részvény tudott 10 százalék feletti mértékben emelkedni. A standard kategóriában szereplő Altera részvényárfolyama mutatott figyelemreméltó teljesítményt 2017 záró hónapjában, 57,9 százalékos erősödéssel.

 

Ami a decemberi részvénypiaci forgalmi rangsort illeti, ismét a Concorde állt az élre 108 milliárd forint feletti forgalommal, melyet a Wood követett közel 68 milliárddal és az Erste Befektetési Zrt. több mint 66 milliárd forintos forgalommal.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS