SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az egészségügy digitális jövőjét a személyre szabott - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az egészségügy digitális jövőjét a személyre szabott adatok jelentik
A Promecom Kft. adja el a legtöbb vérnyomásmérőt Magyarországon, ennek a cégnek az igazgatóját kérdeztük, hogy merre tart az egészségügy digitális fejlődése. Mint Mezei Rudolf elmondta, határ a csillagos ég: egyre inkább egyéni adatok alapján zajlik a mérés, és a diagnózis.
Megjelent: 2016. 09. 14. szerda 15:30

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
mezei rudolfpromecomegészségügysap forumvérnyomásmérőadatdiagnózisorvosbeteg

Az IT új üzleti modelleket adhat az egészségügyben is, az egészségügy digitalizálódásáról Mezei Rudolfot kérdeztük az SAP Forum Hungary-n. A betegellátás az IT segítségével jobbá tehető. Egyrészt a professzionális orvoslásban az akár otthonról, egyénileg mért adatok sokkal pontosabban és személyre szabottabban kielemezhetőek, ezekkel a páciens sokkal pontosabb terápiában részesülhet. Másrészt a wellness, vagy well-being jellegű programok (amelyek az egészségmegőrzésre, prevencióra fókuszálnak) akár mobileszközökön keresztül tudnak egészségügyi adatokat, jeleket, véleményeket továbbítani és magatartásokról, érzésekről információkat küldeni. Az így egybegyűjött adatállomány segítségével jobb döntéseket lehet hozni.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS