SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Jövőre akár 450 ezer forint is mehet a SZÉP Kártyára - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Jövőre akár 450 ezer forint is mehet a SZÉP Kártyára
Ha valaki a versenyszférában dolgozik, a munkáltatója adhat neki 100 + 350 ezer forintot SZÉP Kártyára a kedvező, 35% körüli adókulcs mellett. Az felett már 50% körüli a kulcs. A közalkalmazottak nem jártak ilyen jól, ott 100 + 100 lesz a képlet. Még van pár tisztázandó kérdés.
Megjelent: 2016. 07. 11. hétfő 13:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
takács tiborado.hucafeteriaszép kártyaadóadórendszermunkáltató

Az alkalmazottak kedvezményes adózás mellett évente százezer forintot kaphatnak készpénzben. A közszféra alkalmazottjainak ezen felül 100 ezer forintot, míg a magánszféra dolgozóinak 350 ezer forintot utalhat Szép-kártyára a munkáltató. A SZÉP Kártya után továbbra is szja-t és ehot is fizetni kell ( az 1,19 századdal felszorzott adóalapra jön rá a 15 százalék szja és 14 százalék eho). Az Ado.hu szakértőjét, Dr. Takács Tibort kérdeztük, hogy hogyan áll össze 2017-től az igénybe vehető keret és az adózás, de teljes választ még nem kaphatunk, amíg a jogalkotó a részletszabályokkal elő nem áll (pl. arra vonatkozóan, hogy miként lehet majd a számlátkat elszámolni, vagy hogy mire terjed majd ki a "rekráció", mint a SZÉP Kártya célja.

 

Töretlen az erőteljes  növekedési trend, ami a SZÉP Kártyát az utóbbi bő egy évben jellemezte. A feltöltés összege tavaly már meghaladta a 90 milliárd forintot, ami rekord volt a kártya történetében. Mostanra már 26 500 munkáltató közel 1 millió 300 ezer dolgozója használ SZÉP Kártyát. A SZÉP Kártya bevezetésének elsődleges célja a belföldi turizmus élénkítése volt. Ezt a célt maradéktalanul sikerült elérni: 2010 és 2015 között a belföldi vendégéjszakák száma 29 százalékkal, a szálláshelyek belföldi vendégektől származó bevétele pedig 64 százalékkal nőtt, amiben meghatározó szerepe volt a kártyának. Tavaly a magyaroktól származó szállásdíj-bevétel több mint ötöde a pihenőkártyának volt köszönhető. Mivel vidéken a belföldiek adják a forgalom kétharmadát, illetve a turizmusban foglalkoztatottak 76 százaléka Budapesten kívül dolgozik, a kártya a vidéki gazdaság fejlődése szempontjából is kulcsfontosságú.

 
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS