SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Idén 7 millióra is nőhet a készpénzmentes tranzakciók - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Idén 7 millióra is nőhet a készpénzmentes tranzakciók száma a fesztiválokon
A legtöbb hazai nagy fesztivál már előnyben részesíti a készpénzmentes fizetési formákat. A trendek szerint 25%-al többet költekeznek fesztiválozók, ha ez folytatódik akkor idén akár 7 millió készpénzmentes tranzakció is lehetséges a tavalyi 5 millióhoz képest.
Megjelent: 2016. 06. 07. kedd 10:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
márki lászlófestipaykészpénzmentesbankkártyafesztiválfesztiválkártya

A készpénzmentes fizetési megoldások terjedése az a fesztiválokon kívül is érzékelhető, de mivel egyre több olyan rendezvény van külföldön és hazánkban is, ahol kizárólag ezt a módszert használják, ezért ebben a szegmensben a legelterjedtebb. 2015-ben megfigyelhető volt, hogy a hazai nagy fesztiválok már 90%-ban használták a készpénzmentes fizetési megoldásokat. Idei felmérések azt mutatják, hogy a fesztiválozók egyre többet költenek és ha ez a trend továbbra is fennmarad, akkor jelentősen, akár 2 millió tranzakcióval nőhet meg a készpénzmentes fizetések száma.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS