SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Ezeket az infókat érdemes tudni az alapszámláról - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Ezeket az infókat érdemes tudni az alapszámláról
Hamarosan életbe lép az alapszámláról szóló kormányrendelet, amely azt segíti elő, hogy azok is részesüljenek a banki szolgáltatásokból, akiknek nincs számlájuk vagy joguk számlavezetéshez. Az alapszámla költségei viszonylag kedvezőek, a számlavezetési díj havi 1575 Ft jelenleg.
Megjelent: 2016. 09. 06. kedd 14:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
pénzügybankalapszámlabankszámlakormányrendeletköltségek

Szeptember 18-ától lép életbe az a kormányrendelet, mely az alapszámla bevezetéséről rendelkezik. Ennek értelmében az alapszámla egy alapszolgáltatásokat biztosító, forintban nyitott és vezetett fizetési számla lesz, ami lehetővé teszi:

  • a készpénz be- és kifizetést,
  • az átutalások teljesítését és fogadását,
  • beszedési megbízás teljesítését,
  • kártyás és érintés nélküli fizetést.

- derül ki az Mfor.hu cikkéből.

 

A kormány célja az alapszámla bevezetésével az, hogy mindenkinek legyen valamilyen bankkapcsolata. Ezt az opciót alapvetően olyan emberek vehetik majd igénybe, akiknek nincs más számlájuk és rendelkezési joguk sincs bankszámla felett.

 

Az alapszámlával kapcsolatban fontos feltétel, hogy

  • a fizetési műveletek száma nem korlátozható,
  • nem kapcsolódhat hozzá hitelkeret,
  • kizárólag egy tulajdonosa lehet,
  • a szerződést nem lehet más pénzügyi szolgáltatás igényebevételéhez kötni.

 

Ejtsünk néhány szót a költségekről. Az alapszámla egyik fontos ismérve, hogy a számlavezetésre vonatkozó díjat is a megjelent rendeletben rögzíti a kormány. Ez alapján a számlavezetés díja nem haladhatja meg az éppen érvényes havi bruttó minimálbér 1,5 százalékát. Ez jelenleg legfeljebb 1575 forint lehet. Ezen túlmenően azonban készpénz befizetés, kártyás fizetés, valamint számláról történő beszedés során külön díj vagy költség nem számítható fel.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS