SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Jön az új 2 000 és 5 000 forintos bankjegy, búcsúzunk a - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Jön az új 2 000 és 5 000 forintos bankjegy, búcsúzunk a piros Deáktól
Új bankjegyekkel fizethetünk jövőre, a régieket bevonják, de nem kell ész nélkül szabadulni tőlük. Az MNB még 20 évig beváltja azonos címletekre a régi formátumú bankjegyeket. Pataki Tibor, a Magyar Nemzeti Bank, készpénzlogisztikai igazgatója ismerteti a részleteket.
Megjelent: 2016. 11. 18. péntek 10:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
pataki tibormagyar nemzeti bankmnbforintbankjegy50002000új címlet

2017. március 1-jén forgalomba kerül az új 2 000 és 5 000 forintos címlet. Az addig tartó időszakban a pénzautomaták átprogramozása zajlik. Ez a két címlet részarányát tekintve csekély a forgalomban, mindösszesen 11,5 százaléka az összes használatban lévő bankjegynek, a régiek bevonására már 2017. július 31-én sor kerül. Az átállás 3-4 milliárd forintot emészt föl, amelyre elsősorban műszaki okok miatt van szükség, hiszen, ahogy az élet más területén, óriási technikai fejlődés ment végbe az utóbbi tíz évben a készpénzforgalmi körülményekben is, mondta el Pataki Tibor, a Magyar Nemzeti Bank (MNB), készpénzlogisztikai igazgatója.

A másik változás a 20 000 forintos bankjegyeket érinti: a régi formátumú címlet kivonásra kerül 2016. december 31-ével. Ezután három évig a hitelintézetek és a posta is beváltja, húsz évig pedig az MNB-nél lehet térítésmentesen beváltani azonos, de készpénz forgalomban is használatos bankjegyre.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS