SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Több tekintetben is lemaradásban vannak a hazai bankok ré - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Több tekintetben is lemaradásban vannak a hazai bankok régiós társakhoz képest
A magyar bankoknak nem sikerült költségoldalon alkalmazkodniuk a kiesett bevételi szintekhez, elsősorban ez okozza a jövedelmezőségi a lemaradásunkat a közép-európai hitelintézetekkel szemben - mondta el Demeter Ákos, a Deloitte Zrt. partnere.
Megjelent: 2016. 11. 22. kedd 10:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
demeter ákosdeloittebankhiteldigitalizciólemaradás

Jövedelmezőségi oldalról le vannak maradva a magyar bankok a közép-európai bankokhoz képest. Utóbbiak tekintetében 2018-ra a tőkearányos jövedelmezőséget illetően 7,8%-ot várnak a szakértők, míg itthon ezt a mutatót 5,6%-ra prognosztizálják. Elsősorban ennek az az oka, hogy a költségeik még mindig nem illeszkedtek a beesett bevételi oldalhoz.

Hitelezési oldalon is elmaradunk a régiós átlagtól, de itthon is növekvő pályán van a hitelezés, a lakossági és a vállalati hitelezés egyaránt. Előbbi tekintetében a nem jelzálog jellegű hitelek lesznek azok, ahol a dinamika intenzívebb lesz.

Digitális érettség szempontjából pedig egyenesen a sor végén kullognak a magyarországi bankok, a 8 vizsgált országból a 7. helyen van hazánk e tekintetben.

A lakossági hitelkereslet oldali optimizmus tovább erősítheti a hitelezés jövőbeli alakulását
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS