SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
K&H Bankcsoport: csökkent a nem teljesítő hitelek aránya - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

K&H Bankcsoport: csökkent a nem teljesítő hitelek aránya a lakossági hitelek között
A K&H Bankcsoport 16%-kal jobb eredménnyel zárta 2016 első kilenc hónapját, mint 2015 azonos időszakát. A javulás okai között Gombás Attila, a K&H Csoport pénzügyi vezetője a magasabb üzleti volumeneket, magasabb ügyfélszámot és a csökkenő hitelezési költségeket látja.
Megjelent: 2016. 12. 01. csütörtök 11:43

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
gombás attilak&heredményjelentésjelzáloghitelhitel portfólió

A K&H Bankcsoport 33,4 milliárd forint adózás utáni eredménnyel zárta 2016 első kilenc hónapját, míg 2015 azonos időszakában 28,7 milliárd forint nyereséget könyvelt el, ami éves összehasonlításban 16%-os emelkedést jelent. A nyereség növekedése a magasabb üzleti volumeneknek, a magasabb ügyfélszámnak, a csökkenő hitelezési költségeknek, a 2016 második negyedévében realizált VISA tranzakció egyszeri hatásnak és a bankadó alacsonyabb szintjének köszönhető.

A lakossági hiteleknél folyamatosan csökken a nem teljesítő hitelek állományának az aránya, amely a hitel portfólió javulásának köszönhető, illetve jelentős mértékű az új hitelfolyósítás, amelynek az aránya a portfólióban egyre növekszik.
A kkv szektorban is nagyon jó minőségű a K&H Bank portfóliója, és ez tudott tovább javulni, mindazok ellenére, hogy az állomány nem nőtt jelentősen.

A lakossági jelzáloghitelek tekintetében eddig az volt a trend, hogy a hitelfolyósítás nem érte el a törlesztések volumenét. Ez a trend az MNB statisztikája alapján arra lehet számítani, hogy a második negyedévben fogja elérni a nullszaldót, ez a K&H esetében már hamarabb elérkezett, és a hitelportfólió már abszolút értékben is növekszik.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS