SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Ötszázezer forintos fődíj: egyetemistáknak hirdet pály - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Ötszázezer forintos fődíj: egyetemistáknak hirdet pályázatot az MNB
Az MNB négy vezető közgazdasági felsőoktatási intézménnyel közösen „Pénzügyek felsőfokon – Légy kreatív!” címmel pályázatot hirdet a magyar fogyasztók pénzügyi kultúrájának és pénzügyi tudatosságának fejlesztése érdekében a résztvevő egyetemek hallgatóinak.
Megjelent: 2017. 01. 17. kedd 12:06

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
binder istvánmnbmagyar nemzeti bankpénzügyi tudatosságpályázategyetemistákközgazdászok

A „Pénzügyek felsőfokon – Légy kreatív!” pályázat keretében a kiírók arra kérik fel az érintett egyetemek hallgatóit, hogy az előzetesen megadott témakörökhöz kapcsolódóan olyan átgondolt, piackutatáson alapuló, kreatív koncepciót dolgozzanak ki, amelynek felhasználásával széleskörűen, költséghatékonyan érhetők el a pénzügyi fogyasztók. A jelentkezők négy témakörből választhatnak: „Felelős hitelfelvétel; Tudatos bankváltás/tudatos bankszámlaválasztás; Értékpapírszámla-lekérdező Alkalmazás (ÉSZLA) népszerűsítése; illetve Befektetési alapok – Ingatlanalap.”

A pályázatok kapcsán fontos szempont többek közt, hogy megvalósításával a fogyasztók széles köre váljék elérhetővé, hogy a kidolgozott javaslat újszerű, érdekfeszítő legyen, és valós piackutatási adatokon alapuljon. Pályázni lehet egyénileg, vagy maximum 3 fős csapatban is. A pályázatoknak az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjához való beérkezésének határideje 2017. március 16., csütörtök 16 óra. A pályázat kapcsán további részletes információk a www.mnb.hu/fogyasztovedelem/civil-halo/otletpalyazat honlapon olvashatók.

Az elbírálást követően a legjobb 5 pályázati munka készítői lehetőséget kapnak, hogy személyesen, prezentáció keretében is bemutassák ötletüket. Ezt követően egy szakmai zsűri választja ki az első három helyezettet. A nyertes pályázókat az MNB pénzjutalomban részesíti (az első helyezettnek 500 ezer forint jár), majd ezt követően megvizsgálja a leadott koncepció tényleges megvalósíthatóságának lehetőségét, s azt, hogy az beilleszthető-e a jegybank fogyasztóvédelmi tevékenységébe.

A „Pénzügyek felsőfokon – Légy kreatív!” pályázat újszerű kísérlet az MNB részéről, hogy a fiatal generációt is bevonja – azok ötleteivel, kezdeményezéseivel – a magyar fogyasztók pénzügyi kultúrájának és pénzügyi tudatosságának fejlesztési stratégiájába. Amennyiben a kezdeményezés sikeresnek bizonyul, várható annak országos szintű kiterjesztése is.

A jegybank Civil Háló programja révén már jelenleg is külső partnerekkel – pénzügyi fogyasztóvédelmi non-profit szervezetekkel – működik együtt egyebek közt a megyeszékhelyeken elérhető pénzügyi tanácsadó irodák működtetése, illetve pénzügyi fogyasztóvédelmi oktatási, s kiadványok megjelentetésére vonatkozó projektek keretében.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS