Extra funkciókért lépj be!

Soha ilyen alacsonyan nem voltak a forint alapú lakáshitel kamatok
Extrém alacsonyak a lakáshitelek kamatai, így aki most akar hitelt felvenni, nagyon jó feltételek mellett teheti meg. Már havi 45 ezer forintos törlesztőrészlet mellett is hozzájuthatunk egy 8 milliós kölcsönhöz. Sándorfi Balázs, a Bankmonitor.hu ügyvezetője elemezte a helyzetet.
Megjelent: 2017. 01. 18. szerda 10:45

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Sándorfi Balázsbankmonitor.hulakáshitellakáspiacingatlanhitelbankthmbubor

Sokkal jobb a helyzet, - lakáshitelek terén - mint 2012-ben: körülbelül feleannyi a törlesztőrészlet egy 8 millió forintos, 20 éves hitel esetében most, mint 5 évvel ezelőtt. A lakáshitelek irányadó kamatlába 0,5% alá süllyedt 2017 elejére, így a rövid ideig fix kamatozású hitelek ára is tovább csökkent.

A fix törlesztőrészlettel rendelkező hitelek kb. 25%-kal drágábbak, viszont nyugalmat jelenthetnek a hitel felvevői számára. A történelmi mélyponton levő kamatok minden bizonnyal hamarosan elmozdulnak, tehát kódolva van a nem fix törlesztőrészletű hitelek drágulása.

Jó megoldást jelenthet a kamatkockázatok csökkentésére, a fix törlesztőrészletű lakáshiteleken túl, a lakástakarékpénztári szerződés kötése a lakáshitel mellé.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS