SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Egyre többen mernek ismét hitelre vásárolni autót - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Egyre többen mernek ismét hitelre vásárolni autót
A válságot megelőzően domináns volt a hitelre vásárlás az autók esetében, s habár az utóbbi időben ismét növekszik ez a szám, még messze elmarad a korábbiaktól, mondta el Katona Mátyás az Autónavigátor.hu főszerkesztője. Hogy ez mit is jelent a számok nyelvén, a videóból kiderül.
Megjelent: 2017. 02. 01. szerda 12:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
katona mátyásautónavigátor.hulízingautóhitelautóhitel

Nincsen összesített adat az autóhitelesek számát illetően, de a Lízigszövetség körülbelül 250 ezerre becsüli a számukat. Ebből nem tudni, hogy mennyi a nemfizető ügyfél, de az a tendencia jól látható, hogy az adósok száma csökken. A tavalyi évben 96 ezer új autót vásároltak, ebből 22 ezer autót hitelfinanszírozással választottak.

A finanszírozás módja is átalakulóban van: a cégek körében elsősorban nyíltvégű lízing dominál, míg a magánszemélyeknél továbbra is a zártvégű, illetve a vállalatoknál egy új autófedezeti forma is megjelent. Egyre több cég csupán bérli az autót, amely kényelmet jelent számukra, illetve sok esetben gazdaságilag is jobban járnak vele.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS