SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Holnaptól kerülnek forgalomba az új, kettő és ötezer f - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Holnaptól kerülnek forgalomba az új, kettő és ötezer forintos bankjegyek
Március elsejétől már találkozhatunk a megújult kettő és ötezresekkel, ami a teljes bankjegysorozat megújításának következő lépcsőfoka. Számos új elem került rá ezekre a pénzekre, amelyek mind a kereskedelmi, mind pedig biztonsági szempontból előnyöket hoznak majd.
Megjelent: 2017. 02. 28. kedd 14:57

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
pataki tibormnbúj címletforintmárciusötezreskétezres

A 2014-ben elkezdődött bankjegy megújítási folyamat következő lépcsőfokához érkeztünk, mégpedig az öt és a kétezres címletekhez. Ezekkel a pénzekkel holnaptól megújult formában is találkozhatunk már és a régieket nyár végéig (2017. július 31.) ki fogja vonni a forgalomból a Magyar Nemzeti Bank. Ezt a dátumot követően még mindig megőrzik az értéküket ezek a bankjegyek, hiszem minden postafiókban és hitelintézetben még három évig kötelesek kicserélni az új címletre.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS